Bedre Ledelse ble bokhandel

Før lanseringen av Bedre ledelse gjettet jeg at det ville komme 20-30 bestillinger på nettsiden til boken. Men den første uken kom det godt over hundre!

Så der satt Nils og jeg i stua og pakket bøker og strevde med faktureringsprogrammet. Da ble tanken født; Hva med en skikkelig nettbutikk med en helautomatisk betalingsløsning? Fredrik Valdmanis kastet seg rundt i påskeferien og laget butikken for oss, troll-logoen er designet av Peter Andre Jensen.

Hvorfor nettbutikk? Det er på nett det er vekst i bokomsetningen, enten det dreier seg om papir eller ebok. Det er kundedrevet. Men også for oss forfattere gir nettet en ny tilgang til leserne. Vi kan begynne å selge bøkene våre selv. Teknologien gjør det kjedelige enkelt og det morsomme mulig. Det kjedelige er varelager og betalingsløsninger, det morsomme er å nå lesere over hele landet gjennom sosiale medier og i denne butikken.

Hva skal Trolltekst-butikken bli? Akkurat nå handler det om våre egne bøker, men på sikt kan det bli andres.  Det kan være bøker utgitt på andre forlag og bøker vi utgir selv av skribenter vi synes er bra. Om ett år har vi trolig et større utvalg, men fortsatt bare bøker vi selv har et spesielt forhold til.

Vi snakkes! Hilsen Elin

 Vil du ha nyhetsbrev fra Trolltekst/Orjas? Nyheter om samfunn og arbeidsliv. Trykk her.